Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Ezt süsd ki tavaszra! 3 finom sütirecept, amit gyerekekkel is elkészíthetsz

2019. április 16. - Okosodj Velünk

Szeretnéd valamivel feldobni a mindennapokat (vagy a közelgő ünnepeket), a gyerekekkel töltött időt, vagy becsempészni egy kis édességet a hétvégi programok közé? Ma rendhagyó blognapot tartok, mutatok néhány ínycsiklandó tavaszi sütit, ami garantáltan mindenki kedvence lesz!

Tovább

Játékteszt: Fedőnevek és Cortex – próbára tettük a logikát!

Ha már régóta követsz, biztos tudod: a játékboltban nem csak értékesítem a játékokat, hanem bizony játszunk is vele, akár családdal, akár barátokkal, sőt, sokszor kérjük meg ezeket a külső tesztelőket, hogy írjanak róla véleményt. Így most jöjjön az elfogulatlan kritika két izgalmas, szó szerint észbontó játékról.

Tovább

Segítség, nem szeretnek olvasni a gyerekeim!

A te gyerekeid szeretnek olvasni? Az enyémeknek iszonyatosan nem fűlik hozzá a foguk. Értem én, hogy fiúk, meg kamaszok, mégis feldolgozhatatlan számomra, hogy egy árva könyvet nem vesznek a kezükbe! Úgyhogy utánajártam e szokatlan jelenség pszichológiai hátterének, és megosztom a tippeket, amiket találtam. Próbáljuk ki együtt, és osszuk meg az eredményeinket!

Tovább

Játékteszt: Bang! a vadnyugat fenegyerekeinek

Tesztelünk régi és új társasjátékokat, hogy azok is képben legyenek, akik csak most ismerkednek a közös társasozás örömeivel. A régi „motorosoknak” néhány játék már szinte ősréginek számít, de az igazán jó stratégiai, taktikai és ügyességi játékok soha nem mennek ki a divatból! Íme egy régi gyöngyszem bemutatása:

Tovább

A lélek is fontos! – új szolgáltatás az Okosodj Velünk boltjában

Új év, új szolgáltatás: 2019-től nem csak játszani, és az elmét edzeni lehet a boltban, hanem a lélek rezdüléseire is odafigyelünk. Heti egy alkalommal egy különleges vendég fog felbukkanni a boltban, Pozsvai Dóra abban fog segíteni a gyerekeknek (és felnőtteknek), hogy könnyebben tudják feldolgozni a mindennapi stresszt, jobban vegyék az iskolai, családi, magánéleti akadályokat. Olvasd el a bemutatkozását, és tudj meg többet a vadiúj szolgáltatásról!

Tovább

Kifogytál az ajándékötletekből? Gyere el, és személyre szabott ötleteket adok az utolsó pillanatokban is!

Segítség, karácsony! Egy játékbolt életében ez minden évben izgalmas időszak, ezért ilyenkor még megkétszerezem a kreatív energiákat, és izgatottan várom a vásárlókat, akiknek szívesen adok tippeket, ha épp nincs semmi ötletük. Ha épp ilyen lelkes segítségre van szükséged, ugorj be, és találjuk meg együtt a legtutibb fejlesztő ajándékot!

Tovább