Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Kifogytál az ajándékötletekből? Gyere el, és személyre szabott ötleteket adok az utolsó pillanatokban is!

2018. december 17. - Okosodj Velünk

Segítség, karácsony! Egy játékbolt életében ez minden évben izgalmas időszak, ezért ilyenkor még megkétszerezem a kreatív energiákat, és izgatottan várom a vásárlókat, akiknek szívesen adok tippeket, ha épp nincs semmi ötletük. Ha épp ilyen lelkes segítségre van szükséged, ugorj be, és találjuk meg együtt a legtutibb fejlesztő ajándékot!

Az én kis meseboltom

Ha hűséges vásárlóim vagy olvasóim közé tartozol, akkor jól tudod, milyen sok fejtörést okozott a megfelelő bolthelyiség felkutatása. Amikor végre-valahára sikerült letelepedni a 16. kerületi Szent Korona utca 99. szám alatt, a kissé lélektelen webshop rendszerről fokozatosan áttértem arra, amit igazán szeretek csinálni: a tanácsadással egybekötött személyes eladásra. A beszélgetések, a barátságos gesztusok, face to face vevő-eladó találkozások nélkül ugyanis üres lenne az életem: sőt igazából el sem tudom képzelni, hogy mihez kezdenék nélkületek.

Arra törekszem, hogy ez az életérzés, a játékok és a játszó emberek szeretete, a kíváncsiság és a leleményesség, egyszóval az én kis boltom hangulata a Ti számotokra is üdítő élményt nyújtson, így a vásárlók kényelmét mindennél fontosabbnak tartom. Ezért is döntöttem úgy, hogy nem csupán alapos tanácsokkal állok a rendelkezésetekre, de azt is lehetővé teszem, hogy vásárlás előtt kézbe vehessetek és esetleg ki is próbálhassatok néhány játékot. Így egész biztos, hogy a kissé hajszolt adventi időszakban sem fogtok felesleges ajándékokat vásárolni, minden meglepetés őszinte örömöt csal majd a megajándékozott arcára. Ráadásul – és ez nagyon fontos! – a nagy készülődés közepette talán a közös nézelődés, ötletelés, ez a kevéske kikapcsolódás is jól fog esni.

Mi lapul a tarsolyomban a karácsonyfa alá?

Természetesen hétköznap 14 és 18 óra között Téged is bármikor szívesen látlak a boltban, akkor is, ha csak úgy véletlenül erre jártál, és akkor is, ha komoly ajándékkrízisbe kerültél. Sőt, utóbbi esetben kifejezetten ajánlott, hogy erre kanyarodj: hiszen, ahogy a mondás is tartja, teher alatt nő a pálma, vagyis akkor izzítom be igazán az ötlettartalékaimat, amikor a vásárlóknak valóban nagy szükségük van a segítségre.

Ha teljesen kifogytál a tippekből, ne add fel: általában egy-két kérdés alapján fel tudom mérni, hogy milyen gyermek számára keresel ajándékot, és pontosan melyik játék felelne meg az érdeklődésének. Na jó, természetesen annyira azért nincs nehéz dolgom, hisz mindig készleten tartok néhány különleges társas- és fejlesztő játékot ;)
Ezek között általában a jövendőbeli tulajdonos kora, neme, érdeklődése alapján szoktunk válogatni, de jó hír az igazán tanácstalanoknak, hogy ha minden kötél szakad, a háttérinfók nélkül is tudok segíteni.

A fantáziafejlesztő játékok például minden korosztályban, minden közösségben népszerűek – ilyen az Az álmodj velem társasjáték, a rejtélyes Mysterium vagy a Dixit, amely már így is hihetetlenül népszerű, világszerte egyre többen vásárolják.

Mi gyakran forgatjuk ezeket a játékokat a családommal, nagyon szeretjük őket, de természetesen azokra is gondolunk, akik időnként inkább egyedül mókolnának valamivel. Nekik olyan ajándékokat ajánlok, amelyek az alkotás vagy egyedül gondolkodás örömét nyújtják, így garantált élményt adnak.

Ha pedig úgy látod, hogy már az egész lakás úszik a játékoktól, keresünk Neked valami hasznosat – néhány ötletes apróságot vagy esetleg egy ergonomikus, ugyanakkor trendi iskolatáskát, hogy a gyerkőcnek ne legyen nehéz januártól suliba menni.

Ha tehát ez a csekély ízelítő még mindig nem elég a döntéshez, azt ajánljuk, hogy valóban gyere be hozzám: beszélgessünk, ötleteljünk, biztos, hogy találunk majd az igényednek megfelelő játékot!

A tökéletes ajándék itt lapul valahol a bolt egy csendes zugában – Neked már csak el kell jönnöd érte. Én mindig szeretettel várlak!

Cím: 1161 Budapest, Szent korona u. 99.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 14:00-18:00 között

KELLEMES KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉST!

christmas02.jpg