Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Kiskarácsony vagy nagykarácsony?

Nem a pénztárcán múlik! Játékajánló minden árkategóriából

2018. december 06. - Okosodj Velünk

Az adventi időszakban mindenhonnan azt halljuk, hogy vásárolj-vásárolj-vásárolj, de nem könnyű mindenkinek megtalálni a tökéletes ajándékot, olyat, amit még a pénztárcád is elbír. Segítünk választani: árkategóriákra bontva mutatjuk meg a legizgalmasabb társasjátékokat a belépő termékektől drágább darabokig, így biztosan találsz olyat, ami belefér!

Miért a társasjáték a legjobb ajándék?

A társasjáték azért jó ajándék, mert nem csak egy embert ajándékozol meg.  Azon túl, hogy nagyon szórakoztatóak még  közösségi élménnyel is gazdagítanak, így az egész család, vagy baráti kör számára ideálisak, ezen felül a fejlesztő játékok pedig még agyfényesítő hatással is bírnak. Mi lehetne jobb ajándék a gyermekednek, szeretteidnek és barátaidnak, mint a jó hangulatú, közösen eltöltött idő? A karácsonyeste épp ideális arra, hogy a frissen kibontott játékokkal szórakozzatok, sokat nevessetek, és közben okosodjatok is.

Sokan panaszkodnak, hogy az igazán trendi játékok nagyon drágák – én viszont most bebizonyítom, hogy vannak szuper, pénztárcakímélő társasok is! A mai ajánlót úgy állítottam össze, hogy az olcsóbbaktól a drágábbakig minden kategóriából mutatok egyet-egyet, így te döntheted el, mennyit szánsz a karácsonyi ajándékra.

5 ajándék-ötlet különböző árkategóriákból

  1. Ország-város, betű-téma – 3.990 Ft

Ismerős még régről a jó öreg ország-város játék? Ez a verzió a papíros verziónál még izgalmasabb és még nehezebb, ami gondoskodik róla, hogy sose unatkozzatok. Alkossatok csapatokat, gondolkodjatok és győzzetek! A játékot akár 10 fő is játszhatja, így akkor is ideális szórakozás karácsony estére, ha nagy a család. Ha kicsomagoltátok, indulhat is játék! Tökéletes ajándék alacsonyabb árkategóriában, 3.990 forintos áron.

  1. BrainBox – 4.000 Ft

Kicsik és nagyok kedvence a Brain Box sorozat legújabb darabja, a tudományos ismeretek társasjáték, amivel tesztelhetitek a tudásotokat és sok újat is tanulhattok. Figyeld meg a képet, memorizálj, majd felelj a kérdésekre! Biztos, hogy mindenre jól emlékszel? Nem csak a játék, de az ára is szenzációs, így ez egy igazán pénztárcabarát ajándék is egyben!

  1. Szörnymóka – 4.990 Ft

Mit tehetsz, ha szörnyek lepik el a királyságot? Válj te is szörnyvadásszá és légy te leggyorsabb! A kitartó munkádnak meglesz az eredménye, ugyanis a király csak a legjobbakat jutalmazza. Gyűjts be minél több szörnyet és zsebeld be a jutalmat és a dicsőséget! 4.990 forintos ára még barátságos, és cserébe millió forintos mosoly lesz a jutalmad, ha a fa alá rakod!

  1. Brain Connect 7.190 Ft

Ki a legokosabb a családban? Itt az idő, hogy leteszteljétek a tudásotokat és gyorsaságotokat! Lepd meg a család akár 4 tagját is A Brain Connect-tel, ami garantáltan felpörgeti az estét. Ehhez a játékhoz nem elég az ész, gyorsnak is kell lenni. Tele van meglepetésekkel, könnyen lehet, hogy nem a legokosabb lesz a nyertes…

  1. Mysterium – 12.990 Ft

Kedvelitek a rejtélyeket? Akkor a Mysterium társasjáték nektek lett kitalálva. Közösen kell megfejtenetek a kísértetkastélyban kóborló szellem történetének titkát, és fény derítenetek a több évtizedes titokra. Talán elsőre könnyűnek hangzik, de a szellem csak látomásokon keresztül üzen a többieknek, akiknek kreativitásukkal és éles észjárásukkal kell megfejteni a kísértet titkát. Az idő azonban szorít, így fontos, hogy mihamarabb megoldódjon a rejtély! Igazi együttműködésre épülő játék, ami garantáltan izgalommal tölti el a játékosokat. 12.990 forintért egy új világba léphettek be, és életre szóló kaland vár téged az üzletünkben – gyere, és csapj le rá!

Nem kell, hogy a karácsony a súlyos költségekről szóljon. Lepd meg egyszerre több szeretted bármelyik játékkal és ajándékozzátok meg magatokat egy igazi élménnyel!

A játékokat megvásárolhatod az Okosodj Velünk.hu boltjában, a 1161 Budapest, Szent korona u. 99. szám alatt hétfőtől péntekig 14:00-18:00 között. Ha többet szeretnél tudni az egyes játékokról, térj vissza rendszeresen a blogra, hiszen gyakran teszteljük a legnépszerűbb játékokat a családommal, a barátaimmal vagy független tesztelőkkel, ezekről pedig igen részletes játékteszteket olvashatsz az oldalon.