Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Hova lett a webshop? És hol is van a játékbolt?

2018. november 13. - Okosodj Velünk

Itt a bolt, hol a bolt? Meghalt a bolt, éljen a bolt! Talán már feltűnt, hogy eltűnt a webshop az éterből, nem tudsz már online játékokat venni – ennek az az oka, hogy 2018 második felétől már az „igazi” boltra koncentrálok, itt várlak szeretettel, és persze sok-sok játékkal. A cikkben leírom, hogy mi az oka a váltásnak, és miért jársz jól, ha eljössz hozzám személyesen:)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fejlesztő játékbolt, az okosodjvelünk.hu. Születése után szépen nőtt-nődögélt, és „anyukája”, Bernadett nagyon büszke volt rá! Annyira tetszett neki a boltoskisasszony-lét, hogy egy szép napon úgy döntött: igazi boltra vágyik, ahol igaziból találkozhat a vevőkkel. Ahol beszélgetni is lehet, ahol meg lehet kérdezni, hogy mit szeretnének, ahol egy mosolyt is lehet adni a portéka mellé, ahol jó dolgozni, és ahova jó betérni.

Így született meg az Okosodj Velünk.hu játékbolt, a 16. kerületben a Szent Korona utca 99. szám alatt. A történet tényleg olyan, mint egy valóra vált álom, egy igazi szerelem elevenedett itt meg. Ám a boltoskisasszonyok élete nem csak játék és mese, még akkor sem, ha a boltjuk telis-tele van játékokkal! Bizony sok munka is van egy ilyen bolttal, és egyre inkább azt éreztem, hogy emellett a webshopra már nem is marad elég energiám. Hosszú időbe telt, mire minden érvet és ellenérvet mérlegelni tudtam. Döntenem kellett: szép és jó mindkettő, és szeretem is mindkét boltot, de hát mégiscsak az az igazi, ahova be lehet jönni, ugye? Így az összehasonlításból végül az offline boltocska került ki győztesen, a webshopnak pedig fájó szívvel búcsút mondtam.
Hát ezért nem találod már meg a webáruházunkat az interneten.

Minden jó, ha jó a vége!

A kis boltocska hétfőtől péntekig, kettőtől hatig van nyitva, és nem kell hozzá sem titkos jelszó, sem kalóztérkép, bárki eljöhet ide, elég csak beütni a GPS-be a címet. Az Örs vezér teréről 8 perc kocsival, 21 perc a 31-es busszal, 43 perc gyalog, 30 perc bringával, 65 perc békaügetésben, és alig két órácska, ha tyúklépésben teszed meg az utat.

A polcokon megtalálsz mindent, mi szem-szájnak ingere: itt vannak a legnépszerűbb társasok, mint a Dixit vagy az Imagine, a polcon sorakoznak a már tesztelt játékok, például a Queendomino vagy az Építőmesterek, és persze vannak célzottan fejlesztő játékok is, mint a Smart Games kínálata. A játék újdonságok pedig minden héten megállíthatatlanul csak jönnek, és jönnek. Ezen kívül egész évben megtalálod nálunk a szuper, ergonomikus, Nikidom Roller iskolatáskákat is, mert hiszek abban, hogy fontos a gyermekek gerincének egészsége.

A legjobb az egészben, hogy a játékokat megnézheted, kézbe foghatod, sőt, némelyiket ki is próbálhatod, mielőtt megveszed, így biztosan olyat választasz, ami az egész családnak tetszeni fog! Ha pedig még bizonytalannak érzed magad, vagy csak úgy nézelődni térnél be, szívesen mesélek arról, melyik miért jó, és melyiket válaszd, ha ajándékot keresel, ha magadnak szeretnél játékot, vagy ha éppen új kalandokra vágysz, amit megoszthatsz a családoddal is.

Gyere el hozzám, várlak szeretettel!jatekbolt.jpg