Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Újdonság! Ezek az új játékok érkeztek most hozzánk

2018. február 02. - Okosodj Velünk

A 2018-as játékok még váratnak magukra, de addig is van néhány újdonság, ami most bekerült a kínálatunkba! Nézd meg, mikkel készültünk, hogy a hideg januári-februári esték se legyenek unalmasak :)

Mikor már azt hinnénk, hogy nincs új a nap alatt, a játékkészítők hihetetlen ötlettel drukkolnak elő, és olyan játékot alkotnak, ami egészen egyedülállónak számít. Egy kis nyomozós kaland, vagy egy villámgyors reflexre épülő játék? Nektek melyik a kedvencetek? Nézzük a legújabb kínálatot:

Speed Cups

Van a családban kisiskolás gyermek? Akkor a Speed Cups nektek való lesz. A játékban kaptok 5 színes poharat, amit megfelelő sorrendbe kell egymás mellé, vagy éppen egymásra helyeznetek. Hogy mi alapján? Egy kártya adja meg a sorrendet, ez mutatja meg a játékosoknak a villámgyorsan megoldandó feladatot. Ki lesz a leggyorsabb? Ha elkészültél, gyorsan nyomd meg a csengőt. A játék pörgős és mulatságos, fejleszti a rendszerező-, és a megfigyelőképességet, ráadásul a reakcióidőd sem lustulhat el mellette. Szerintünk minden család polcán ott a helye!

Virágoskert

Habár az idő még nem éppen alkalmas, hogy a kertben tevékenykedjetek, a Virágoskert játék elhozza a virágokat az otthon melegébe.

Mi a feladatod? Ápolgasd a termőföldet, hogy minél több és szebb termésed legyen, amiket utána eladhatsz. Fontos, azonban, hogy résen légy, mert ha jön a kertész, elronthatja a munkád, és kárba veszhet minden eddigi törekvésed. Vidám taktikai társasjáték az egész családnak, ami folyamatos változásban van, ezért kreatívnak kell lenned. A játékot 8 éves kortól ajánljuk.

Dice Forge – A sors kovácsai

Ez a játék a magaslatokba fog emelni, a szó szoros értelmében. Az istenek vetélkedőjén kell megmérettetned magad, hogy te magad is félistenné válhass. Az ellenfelek maguk is istenek, így a próbák nem lesznek könnyűek, de ha sikerrel jársz, egy újabb ajándékkal ékesítheted kockádat. Ahogy egyre erősödsz, már alig lesz ellenfeled, és te magad is a legjobbak közé kerülhetsz. Mire lesz szükséged? Egy dobókockára és egy kis kockázatvállalásra. Ideális játék gyerekzsúrokra, vagy társasjáték estekre 10 éves kortól. Ezt a játékot garantáltan nem unják meg a fiatalok – és közben fejlődik a stratégiai érzékük!

Mysterium

Kedvelitek a titokzatos történeteket, és örömmel jártok utána az elveszett igazságnak? A nyomozós játékok új generációja megérkezett! A kiindulópont egy furcsa bűntény, pontosabban egy gyilkosság, ahol az elkövető nyom nélkül eltűnik. A rejtély megoldása a játékosokra vár, de semmi sem az, ami elsőre látszik. A nyomozásban egy szellem és a saját megérzéseid lesznek segítségedre, amikre érdemes hallgatnod. Az ügy megoldásához azonban fontos, hogy együttműködj játékostársaiddal is, mert csak így bukkanhattok a titokzatos gyilkos nyomára. Kitűnően nevel kooperációra, miközben használnod kell a dedukciós-asszociációd. Tiszta Sherlock leszel a végére!

Ezek a játékok ugyan még a jó, öreg 2017-es évből származnak, de még mindig frissek és ropogósak. Gondoskodnak arról, hogy ne unatkozz, amíg megérkeznek a 2018-as újdonságok;) Fogd meg a családodat és meneküljetek el a zord időjárás elől, mulassatok együtt!