Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

2017 legjei az Okosodj Velünk-nél

2017. december 29. - Okosodj Velünk

Lassan véget ér az év, hamarosan szilveszteri pezsgőt pukkantunk, és elbúcsúzunk 2017-től. A hagyományoknak megfelelően még egyszer utoljára végig nézünk az óéven, és visszaemlékszünk, mennyi szép dolog történt velünk:

Ez a mai egy rövid kis bejegyzés lesz, csak így búcsúzóul. Csak akkorka, amit el lehet olvasni egy mézeskalács és egy habos kakaó mellé, vagy a Reszkessetek betörők reklámblokkjában. Nem szeretnék túl szentimentális lenni, gyorsan elengedjük 2017-et, és hamarosan már 2018 izgalmaira készülünk…

2017 legjei: a legsikeresebb, a legnépszerűbb…

A legsikeresebb blogbejegyzés:

Őszi kirándulások Budapesten és környékén. Nagyon sokan nyitottátok meg és olvastátok el, aminek nagyon örültem, hiszen ez azt jelenti, hogy a tévhitekkel ellentétben a magyar családok igenis kimozdulnak :) Remélem valóban sokan el is mentetek, és csodás élményeket szereztetek a Normafán, az Ördög-oromnál, vagy a szentendrei kirándulás során. Őszintén hiszem, hogy az ilyen programokból lesznek később az életre szóló élmények, amire a gyerekek felnőtt korukban is szívesen emlékeznek, sőt, talán ők is elviszik ezekre a helyekre majd a saját gyerekeiket.

A legnépszerűbb termék:

Hihetetlen, de a fejlesztő játékokat áruló webshopunkban nem egy társas nyert, hanem egy iskolatáska volt az, amit legtöbben vásároltatok, méghozzá a White Fire minta. Teljesen érthető, hiszen a jól pakolható, ergonomikus, kényelmes kialakítású táska megkönnyíti a gyerek iskolás napjait, a kisebbek is nagyon szeretik. Persze ők még nem az ergonómia miatt kérik ezt a szüleiktől, hanem leginkább a vagány minta fogja meg őket:)

A legnépszerűbb játék:

Azért a játékoknak sem volt okuk panaszra, a Dixit, Cortex, Pandemic és a Smart Cards gyakorlatilag holtversenyben kerültek a dobogó felső fokára. Ezekben a játékokban az a közös, hogy a felnőttek is jól szórakozhatnak rajta, nem csak a kicsiknek nyújtanak élvezetet, ezért szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vásárlóink többségénél együtt játszik a család. Ez szuperklassz!

A legjobb időszakunk:

Egyértelműen a december. Nem csak azért, mert ilyenkor a közelgő karácsony miatt nagyobb a bevétel – bár ez sem elhanyagolható. De sokkal inkább azt élvezem ilyenkor, hogy többen jöttök be a játékboltunkba is, van egy kicsit lehetőségem személyesen találkozni, beszélgetni a vásárlókkal, megtudni, mit szerettek, és mi az, amit szeretnétek, hogy beszerezzünk nektek. Mindemellett pedig az egészet áthatja a karácsonyi hangulat, ami igazán szívmelengető!

Legnagyobb szakmai siker:

2017-ben felvette velem a kapcsolatot egy iskolai fejlesztő pedagógus, és közösen választottuk ki azokat a legjobb játékokat, amik az iskolai fejlesztő szobába kerültek. Sok gyerek persze nyaggatni kezdte a szüleit, hogy a megszeretett játékokkal otthon is játszhassanak, ezért egy kis meglepetést szerveztünk, és kedvezménykuponokat adtunk a családoknak, amit sokan le is vásároltak nálunk. Ezáltal mi is segíthettünk, hogy még több fejlesztő játék legyen a családi otthonokban!

Én úgy gondolom, hogy összességében nagyon szórakoztató, izgalmas és sikeres évet zártunk, és kíváncsian várjuk, mit hoz 2018 :)

Boldog új évet kívánunk mindenkinek! 

happynewyear-2018.jpg