Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Karácsonyi előakció az okosodjvelunk.hu webáruházban!

2017. november 14. - Okosodj Velünk

Létezik stresszmentes karácsonyi készülődés? Nálunk igen! Hogy valóban kényelmesen átélhesd a várakozás örömteli pillanatait, egy egészen fantasztikus akcióval készültünk neked. A család és barátok kedvenc játékai most 20%-kal olcsóbban lehetnek a tieid, még a hatalmas karácsonyi dömping előtt!

Amikor azt hallod, hogy karácsonyi készülődés, neked mi ugrik be először? A békés családi együttlét vagy a fejvesztett rohangálás az üzletek között, hogy megtaláld a legtökéletesebb ajándékot? A legtöbb embernek sajnos az utóbbi testesíti meg az ünnepi várakozás időszakát, pedig ennek nem kellene így lennie. Kezdd el a készülődést már most, mert amellett, hogy megkönnyítheted az ajándékvásárlást, még pénzt is spórolhatsz! Tudd le az ajándékokat már novemberben, az Advent pedig szóljon a sütisütésről, a lakás közös díszítgetéséről és az összebújva elszürcsölt forralt borokról :)

A közös élmény a legjobb ajándék!

3+1 érv, amiért a társasjáték a legjobb ajándék:

  • A társasjátékok nem egyszer használatos tárgyak, amik utána évekig a polcon porosodnak.
  • A társasjáték több mint tárgy: élményt adsz meglepetésként.
  • Nem csak egy embert tehetsz vele boldoggá, hanem egy egész társaságot.
  • A társasjáték nem csak szórakoztató, de hasznos is, hiszen rengeteg fejlesztő hatással is bírnakTudjuk, hogy nem könnyű dönteni a számtalan izgalmas játék közül, ezért készítettünk neked egy ajánlót, ami segíthet: 

A 4 legjobb társasjáték 2017 karácsonyára

Nekünk és a vásárlóinknak ezek most az aktuális kedvenceink, ezért úgy döntöttünk, hogy december 8-ig mindegyiket 20% kedvezménnyel adjuk!

1. Fedőnevek képekkel

Sokaknak ismerős lehet a felnőtteknek szóló Fedőnevek társasjáték, ami agyafúrt és fordulatos részleteket tartalmaz, amik pedig folyamatos változásban tartják a játékot. Ennek most egy új változatát mutatjuk be, amelyben nem a szavak, hanem különös és egyedi képek kapnak szerepet. Ezeknek a segítségével szabadjára kell engedned a fantáziád és indulhat az asszociáció. Gyorsnak és kreatívnak kell lennie a kémfőnöknek és a csapatának egyaránt, ha nem akarnak felsülni! Kiválóan szórakoztató játék 10 éves kor feletti gyerekekkel, ami fejleszti a verbális és nonverbális kommunikációt, valamint a kreativitást.

2. Űrcsempészek:

Valahol, egy messzi-messzi galaxisban… A többi bolygón is élnek lények, legalábbis az Űrcsempészek társasjátékban mindenképp! Ráadásul egészen érdekes igényeik vannak ezeknek az élőlényeknek, amiket neked kell számukra biztosítani az űrben. Ha sikerül, akkor a te jutalmad a végtelen gazdagság, de csak akkor, ha ügyes vagy, és megelőződ a többi űrcsempészt. Versengjetek egymással ebben a pörgős és fordulatos játékban, és győzzön a legjobb csempész! Sok játékkör után egészen biztosan jobb lesz a játékosok reflexideje és a logikus gondolkodása.

3. Vigyázat, vadnyugat!

Ezzel a játékkal visszatérhetsz a Földre, és egy kicsit az időben is visszautazhatsz. A vigyázat, vadnyugat! társasjátéknál csapatokat alkotva kell leszámolni az ellenség bábuival, és ebben az ügyességed lesz segítségedre. Egy jó pöccintés bizony nagyot lendíthet az akciótok sikerén, ha pedig az egyik sikerült, jöhet egy fokkal nehezebb feladat. A játék izgalmát az egyre nehezedő kihívások és a számtalan, általad is alakítható fordulat adja. Ezzel pedig igazán ideális választássá válik családi, vagy baráti összejövetelek esetében. A játékosok finommotorikája és kognitív képességei hamar megedződnek :)

4. Fidgitz

Akkor sem kell kétségbe esned, ha olyat szeretnél meglepni, aki inkább magányos játékos, vagy éppen egyke gyerek. A Fidgitz-szel garantáltan leszámolhatsz az unalommal! Ebben a játékban fontos, hogy a játékos képes legyen jó előre gondolkodni, és az ötleteit térben átlátni. Az összekapcsolt, de több irányba is fordítható és hajtható gömböknek egyik fele fehér, míg a másik kék. A játék célja, hogy ezeket úgy forgassuk, hogy a 2x3-as alakzat egyik oldala csak fehér színű, míg a másik csak kék színű legyen. Könnyűnek hangzik? Próbáld csak ki! Csak úgy kattognak a játék közben az agytekervények. Segítségével sok gyakorlás után kitűnőre fejlesztheted a megajándékozott logikáját, a térlátását és a finommotorikáját.

Te is kedvet kaptál valamelyikhez? Esetleg többhöz is? Akkor a karácsonyi előakciónkat neked találtuk ki!

Az összes fenti játékot megrendelheted most weboldalunkon 20% kedvezménnyel egészen december 8-ig!

Ajándékozz családodnak, barátaidnak – vagy éppen magadnak – olyan élményt, ami vicces, hasznos az év 365 napján! Ezután pedig már nincs más dolgod, mint békésen készülődni az ünnepekre, majd hihetetlen társasjáték partikon átadni magad az örömteli családi időtöltésnek.