Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Bemutatkozunk – avagy kik írják a blogot?

2017. február 25. - Okosodj Velünk

Akár régóta olvasod a blogot, akár csak most kerültél ide, talán már megfordult a fejedben: ki az a rejtélyes „mi”? Kik vagyunk, és milyen alapon adunk tippeket a gyerekneveléssel, a gyerekek fejlesztésével, vagy a fejlesztő játékokkal kapcsolatban? Ebben a posztban elolvashatod megkésett bemutatkozásunkat: íme az Okosodjvelünk csapata!

Szia, itt Bernadett, az okosodjvelünk.hu alapítója – ezeken az oldalakon főleg az én írásaimat olvashatod.

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban… na, jó, ennyire talán nem kell visszautaznunk az időben, hogy elmeséljem, honnan is jött csapatunk. Ha olvastad a MALÉV végéről szóló bejegyzést, akkor tudod: az Okosodj Velünk története egy szomorú véggel kezdődött, amiről kiderült, hogy akár valaminek a kezdete is lehet.

5 évvel ezelőtt itthon voltam koraszülött hármasikreimmel, akiknek a felzárkóztatásához számtalan fejlesztő játékot vettünk. Imádták a játékokat ők is, én is, és hamar ledolgoztuk azt a pár hét különbséget, amennyivel hamarabb jöttek a világra. Saját bőrünkön tapasztaltam, hogy a fejlesztő játékok igenis működnek!

Amikor szeretett munkahelyem, a MALÉV megszűnt, nem akartam elmenni egy másik légitársasághoz: helyette inkább saját vállalkozásba akartam kezdeni. Egy barátnőmmel belevágtunk hát, és megalapítottuk az okosodjvelünk.hu webáruházat. Egy idő után ő végül úgy döntött, hogy más irányokba megy tovább, a férjem pedig beszállt a megüresedett helyre, így az okosodjvelünk.hu mára igazi családi vállalkozás lett:)

igazcsalad2015.jpg

Apa, Anya és a Gyerekek

Családi vállalkozás vagyunk, és az is maradunk: nem célunk kiterjedt bolthálózattal rendelkező, nemzetközi multi céggé nőni, milliárdokat keresni, és valami karib-tengeri strandon henyélni, amíg mások dolgoznak helyettünk. Vagy várj csaaaak…. lehet, hogy mégis? :)

De a viccet félretéve: fontos nekünk, hogy a vásárlóinkkal személyes maradjon a kapcsolat, hogy ha problémád, vagy kérdésed van, akkor közvetlenül velünk vehesd fel a kapcsolatot , és ne egy „arctalan” ügyfélszolgálattal. Fontos, hogy ha bizonytalan, vagy csak épp ötlettelen vagy, akkor tudjunk segíteni: ismerjük játékainkat ezért nyugodt szívvel tudunk ajánlani olyat, ami biztosan megfelel az igényeidnek. (Többek között) ezért is nyitottuk meg a webshop mellett „igazi” játékboltunkat a 16. kerületben a Szent Korona u. 99. szám alatt: ezzel még személyesebbé vált a dolog, és mi is több visszajelzést kapunk a vásárlóktól. Könnyebb megtudni, hogy Ti mit szerettek, szeretnétek, mik azok a játék vagy szolgáltatások, amikre szükségetek van. Gyere be bármikor a nyitvatartási időben: nagy valószínűséggel én leszek benn, és szívesen segítek választani, vagy meghallgatom, milyen fejlesztő játékot szeretnél. Sőt, hozd el gyermekedet is, hiszen sok játékot ki is lehet próbálni:)

Bár hivatalosan ketten dolgozunk a férjemmel a cégben, de nem-hivatalosan (pszt, ne áruld el senkinek, mert a gyerekmunkát büntetik :-)) a gyermekeink is részmunkaidős munkatársak. Az ő feladatuk a játékok tesztelése, és nyúzása. Tudjuk, hogy ami nálunk bevált, az valószínűleg nálatok is be fog!

Ezek vagyunk mi: egy átlagos, magyar család, átlagon felüli lelkesedéssel a fejlesztő játékok iránt :)

Elérhetőségeink:
Okosodj Velünk.hu Játékbolt
1161. Budapest, Szent Korona u. 99.
www.okosodjvelunk.hu
 

Mentés

Mentés