Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

Megnyitott az Okosodj Velünk „igazi” boltja!

2016. szeptember 11. - Okosodj Velünk

Egyszer volt, hol nem volt, megnyitott a mesebolt! Nagy álmunk vált valóra: igazi, kézzelfogható, hús-vér játékboltot nyitunk a 16. kerületben, ahol végre élőben is megnézheted, kipróbálhatod okosító, fejlesztő játékainkat. Részletek + nyitási játékakció a cikkben, olvass tovább!

Volt egyszer egy mesebolt,
abban minden mese volt.
Fiókjában törpék ültek,
vízilányok hegedültek.

Öreganyók szőttek-fontak,
apró manók táncba fogtak.
Kaszás pók varrt az ablakban,
lidérc ugrált az udvarban.

A lámpában ecet égett.
Az egylábú kettőt lépett.
Cégére egy tündér volt. -
. . .Ilyen volt a mesebolt.

Gazdag Erzsi

Az Okosodj Velünk fejlesztő játékait immár nem csak a webáruházunkban, hanem élő, igazi játékboltunkban is megvásárolhatod a 1161. Szent Korona utca 99. szám alatt, ahol szeptember 12-től minden hétköznap reggel 10-től este 18 óráig várjuk szeretettel a vásárlókat, akik a játék, és a tudás örömével szeretnék megajándékozni a gyermekeket.

Miért itt nyit meg az Okosodj Velünk boltja?

Először is: mindig is szerettünk volna egy meseszép játékboltot, de a megfelelő üzlethelyiség nem terem minden bokorban. Sokáig kerestük, kutattuk, vártuk a pillanatot, amikor szembejön az Igazi. Nem tudtuk, mit is keresünk, de azt tudtuk, hogy ha rátalálunk, akkor majd felismerjük.
Így is lett: egy évnyi kutatás után jött szembe a Szent Korona utca 99. szám alatti boltocska, ami eredetileg egy fodrászat-kozmetika volt. Látszólag semmi különös, de mi rögtön tudtuk, hogy erre vártunk:)

Külön tetszett, hogy 2 nagy általános iskola is van a közelben, a nebulók és szüleik minden nap erre járnak, és jövet-menet be tudnak ugrani, ha okos játékot keresnek, ha valami olyat szeretnének, ami segít a tanulásban, összehozza a családot, vagy csak éppen jó vele eljátszani egy kicsit.

Persze a fodrászatból mesebeli boltocskát csinálni nagy munka volt, nem is ment 2 perc alatt, de legalább kiélhettük lakberendezős hajlamainkat:) Újraterveztük a helyiséget, modern, színes, skandináv lakberendezési stílus szerinti dizájnt kapott, ahol jól érzik majd magukat a játékok, a szülők, és a gyerekek is. A krétafalon korlátlanul lehet kreatívkodni, a kisasztalnál rajzolni, vagy akár kipróbálni a játékokat. Eddig mindenki, aki betért hozzánk, azt mondta: „Huuuu, ez mennyire más, mint a többi! Fantasztikus!” Nekünk pedig örül a szívünk, hiszen pont ezt akartuk:)

jatekbolt_blog.jpg

Nyitási akció és játék!

Természetesen nincs igazi boltnyitás egy szuper nyitási akció nélkül, amit mi most egy kis játékkal is összekötöttünk: játékos szórólapot osztogatunk, amin egy mesés rejtvény van. Aki a rejtvényt megfejti, és a boltban bemutatja, az 5% kedvezményt kap. A kedvezmény csak a „fizikai” boltban váltható be, a webáruházra ez most nem vonatkozik.

A rejtvény online is elérhető: kattints ide, töltsd le, fejtsd meg, és jelentkezz a kedvezményért!

A bolt címe és nyitva tartása:

Cím: 1161, Szent Korona u 99.
Nyitás: 2016.09.12.
Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Akció: Fejtsd meg a szórólapon található rejtvényt, hozd el a boltba és 5% kedvezményt kapsz minden nem-akciós termékünkből! A szórólap online is letölthető, kattints ide. A kedvezmény csak a „fizikai” boltban váltható be, a webáruházra ez most nem vonatkozik.

Gyere és látogass meg minket! Várunk szeretettel!

Mentés