Add ajándékba a játék és a tudás örömét!

2017 legjei az Okosodj Velünk-nél

2017. december 29. - Okosodj Velünk

Lassan véget ér az év, hamarosan szilveszteri pezsgőt pukkantunk, és elbúcsúzunk 2017-től. A hagyományoknak megfelelően még egyszer utoljára végig nézünk az óéven, és visszaemlékszünk, mennyi szép dolog történt velünk:

Tovább

5 karácsonyi hagyomány elfoglalt családoknak

Te is sóhajtozva nézegeted a cikkeket, amikben Advent minden napjára ajánlanak egy jópofa közös tevékenységet? Vagy azokat, amik azt állítják, hogy ilyenkor fontos lelassítani, pihenni – miközben te a számtalan teendővel zsonglőrködsz, hogy minden kész legyen karácsonyig? Hoztam most 5 olyan hagyományt, amit könnyen beépíthetsz a legzsúfoltabb adventbe is :)

Tovább

Mit tegyél, ha a gyerek rájön, hogy te hozod az ajándékot?

Szerintem mi, szülők, legalább olyan izgatottan készülünk a gyerkőcök első pár karácsonyára, mint ők maguk. Rejtekhely keresgélés, sugdolózás, titkolózás, némi füllentés: mindent megteszünk azért, hogy minél tovább higgyenek a Karácsonyi Csodában. Abban, hogy az ajándékot a Jézuska, a Mikulás vagy az Angyal hozza. De mi történik, ha a gyerek leleplez minket?!

Tovább

Segítség... kamaszokkal élek együtt! - Egy „átlagos” nap margójára

Milyen érzés 3 kamaszfiú anyukájának lenni?

Röviden összefoglalva: nem könnyű. Sokan azt hiszik, a hármasikrekkel a kezdetek voltak nehezek. Nos, voltak nehézségek, de most minden eltörpülni látszik: a fiaim ugyanis egyszerre kamaszodnak, elszabadultak a hormonok! Is….

Tovább

Karácsonyi előakció az okosodjvelunk.hu webáruházban!

Létezik stresszmentes karácsonyi készülődés? Nálunk igen! Hogy valóban kényelmesen átélhesd a várakozás örömteli pillanatait, egy egészen fantasztikus akcióval készültünk neked. A család és barátok kedvenc játékai most 20%-kal olcsóbban lehetnek a tieid, még a hatalmas karácsonyi dömping előtt!

Tovább

Miért fejlesztjük a gyereket?

Érdekes beszélgetésbe bonyolódtam a napokban egy ismerősömmel, aki gyerekek fejlesztésével is foglalkozik. A motiváció volt a beszédtéma; hogy miért is fejlesztik a szülők a gyerekeket. Vajon mi a szülők célja? Elsőre a kérdés igencsak sután hangzik, ugye? Miért is ne fejlesztenék gyermekeik képességeit?! És vajon a gyerekek mennyire kedvelik a szülők ilyen irányú terelgetését? Kiderül a mai cikkből.

Tovább